Blå Jungfrusalen

 

 

 

 

 

 

Vårt nya konferensrum med tillhörande lounge och balkong har all modern konferensutrustning och en atmosfär av havet och sekelskiftet med ett maritimt tema. Stor lounge med soff- och sittgrupper för kaffe och smörgåsar samt direktutgång till en stor möblerad balkong med utsikt över hamnen, skärgården och Blå Jungfrun i horisonten. Lunch och middag äter man på vårt anrika Gästgifveriet tvärs över gatan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mötesrummet har den senaste tekniska utrustningen men även traditionellt konferensskåp med whiteboard, blädderblock. Ingen projektor behövs utan presentationer visas trådlöst till en 65" LED-skärm. Både direkt från er egen dator, vår PC eller din mobil oavsett märke. USB laddare finns liksom gott om el-uttag för era medhavda bärbara datorer. Vi hjälper gärna till med det tekniska.

 

Ladda ner vår brochyr.

blåjungfrusalenbrochyr3.pdf

 Glasverandan är en rekonstruktion av en tidigare på platsen beläget Orangeri. Vi har inrett den för mindre sammankomster och möten med en speciell atmosfär. Poolgarden och rosenträdgård tillhör också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det lilla och mycket privata, utan störande inslag och externa lockelser kan ibland vara det mest effektiva. För arbetsgrupper, ledningsgrupper, styrelser eller olika projektgrupper kan vi erbjuda ett trevligt alternativ för era möten och minikonferenser.

 

Välkomna till ett av de vackraste och bäst utrustade mötesrummen längs Smålandskusten.

För möten och sammankomster med  atmosfär

Lyckans Guesthouse, Kustvägen 31, 570 90 Påskallavik   Tel (0046) (0)491 97000  www.lyckansguesthouse.se  info@paskallavik.se